Количка

0 артикула

Категории

Вижте всички статии

2-проводни модулни IP видео домофони Hikvision вече в продажба!

Водещият световен доставчик на иновативни продукти и решения за видеонаблюдение Hikvision, пусна в продажба нова 2-проводна модулна IP видеодомофонна система за преоборудване на блокове, кооперации и еднофамилни къщи. Това е разширено решение на вече успешните 2-проводни комплекти, използвани най-често за малки жилищни сгради и  къщи,  ще използва същите корпуси и компоненти от наскоро стартираната IP домофонна технология от второ поколение. Също като нея 2-проводната система ще бъде модулна, което я прави гъвкаво решение за всеки сценарий.

2-wire Видео домофона предоставя всички предимства на IP наблюдението само чрез два проводника - данни и захранване. Това го прави лесен за инсталиране, спестявайки време и разходи - чудесен за модернизиране и изграждане на големи проекти за жилищни и офис сгради.

      Мониторите на новата IP видеодомофонна система визуализират Full HD изображение с ясна картина от зоната на входните врати. IR осветлението осигурява отлично изображение и през нощта, а включването на WDR (широк динамичен диапазон) осирява, че потребителя няма да има проблем да види посетителя пред вратата, дори и ако камерата е осветена от пряка светлина отвън.

Като цяло, мониторният панел ще Ви даде ясен поглед на случващото се пред вратата на дома или офиса, а мобилното приложение позволява визуализация и управленеие на достъпа от всяка точка на планетата.

Модулният характер на 2-wire решението дава на системата огромна гъвкавост - голям набор от модули, между които може да се подбере най-правилната комбинация за изграждане на правилната решение за конкретния сценарий.

2-проводното решение Hikvision за IP видео домофон може да бъде интегрирано с други системи  - за видеонаблюдение, контрол на достъп и алармена сигнализация, така че да може да бъде безпроблемна част от всяко цялостно решение за сигурност. 2-Wire системата може да се комбинира с IP домофони чрез мрежа, която е свързана към дистрибутори на захранване и данни, като същевременно споделя и общи аксесоари и модули.

Допълнителни характеристики и функции, които предлагат 2-проводните IP видеодомофонни системи Hikvision:

  • Страхотно изглеждащо изображение от 2MP камера, което може да бъде записано в системи за видеонаблюдение
  • Високо качество на звука дори на шумни улици
  • Дистанционно управление чрез мобилно приложение
  • Опростена конфигурация
  • Лицеви панели за повърхностен или вграден монтаж
  • Общ софтуер и мобилно приложение за управление и наблюдение с другите системи Hikvision
  • До 16 допълнителни камери може да бъдат наблюдавани от вътрешното тяло/ монитор.

Типичните приложения за този нов продукт ще бъдат в модернизацията на жилищни жилищни сгради, училищни сгради и офис сгради.

„Това разширение към нашата домофонна гама е чудесен пример за Hikvision като доставчик на решение за интелигентна защита за дома, комбиниращ домофони с видеонаблюдение, контрол на достъпа и алармена система“, казва Ченек Мали, Продуктов мениджър за ЕС в Hikvision, „Това решение носи разнообразие от модерни функции като управление чрез мобилно приложение, изображения с висока разделителна способност, с прекрасно качество на звука, за да изведе жилищните домофонни системи на следващото ниво. "

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари