Количка

0 артикула

Категории

Вижте всички статии

Hikvision № 1 доставчик на оборудване за видеонаблюдение в света

Благодарение на добрите си продукти компанията се изкачва до първа позия от 4-то място през предходната годината. В допълнение за 3-та поредна година Hikvision остава № 1 в световен мащаб доставчик на DVR продукти( IMS Research). В категория охранителни камери, Hikvision заема четвърта позиция в глобалната класация на производители на камери за видеонаблюдение (класацията включва производители и на IP, и на аналогови камери).

“Ние сме доволни от резултатите представени в неотдавнашния доклад на IMS. Това постижение подчертава нашите усилия на пазара на продукти за сигурност и представлява своеобразно признание на нашият бизнес модел” отбелязва, Polo Cai, вицепрезидент на Hikvision, “Освен това, IP видеонаблюдението, което има постоянен силен растеж през годините – остава ключов фокус за Hikvision “, продължава той.

Като отражение на тенденциите в тази индустрия, Hikvision продължава да разработва продукти според изискванията на клиентите и продължава по-нататъшното им развитие в сегмента за IP наблюдение. “Изборът на Hikvision е една инвестиция в бъдещето. Нашите клиенти ценят факта, че сме водещ световен доставчик на цялостни решения за видеонаблюдение и притежаваме ресурса да отговорим на уникалната структура на техния пазар, и имаме възможността да ги подкрепяме в настоящите и дългосрочните им нужди “, обобщи г-н Кай.

“В период от една година, Hikvision съумяха да станат № 1 доставчик за продукти и системи за видеонаблюдение в света, подобрявайки четвъртата си позиция в класацията за предходната година. Този резултат потвърждава усилията им да са винаги в крак с технологичните тенденции и да са от първите въвели иновациите. Като пример може да се даде прехода от аналогово към мрежово видеонаблюдение, благодарение на който, Hikvision постигна голямо разрастване на пазара “, отбеляза Гари Уонг, старши анализатор в IMS Research.

#####
За Hikvision
Hikvision Digital Technology Co., Ltd. е един от водещите доставчици на оборудване и системи за видеонаблюдение. Основаната през 2001 Hikvision се разрастна от малка компания с 28 служители до глобална корпорация с над 7000 служители – 2000 , от които инжинерен екип занимаващ се с научноизследователска и развойна дейност. С най-голеият R&D екип в индустрията и възможности за постоянни иновации, продуктовото портфолио на Hikvision включва хибридни DVR-и, Мрежови рекордери(NVR), самостоятелни цифрови рекордери, цифрови видео сървъри, платки за видеонаблюдение, IP и управляеми камери с висока резолюция. Продуктите на компанията се дистрибутират в над 100 страни и охраняват различни по-мащаб и значение обекти по света. За повече информация посете www.hikvision.com или офиси

Кой е IMS Research (www.imsresearch.com)
IMS Research е една от водещите агенции за пазарни проучвания и консултира над 2500 клиента в световен мащаб, включително едни от най-големите технологични компании в света. Основаната през 1989 г., компания има самостоятелен екип за анализи, фокусиран в анализа на отделните пазари за производствена автоматизация, автомобилна индустрия, телекомуникации, компютри, потребителски стоки, монитори, финансови, осветление, медицински продукти, енергия, фотоволтаици, системи за сигурност. Всяка година агенцията излиза с 350 различни независими доклада. Тези обстойни публикации се използват от водещите компании за анализ на пазарните тенденции, решаване на маркетингови проблеми и подобряване на ефективността
на техният бизнес.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари