Количка

0 артикула

Категории

НачалоМарки

Марки

«1»
BOSCH

BOSCH

Bosch Security Systems е глобален доставчик на оборудване, който работи в тясно сътрудничество с широка мрежа от сертифицирани търговци и интегратори, за да предложи надеждни решения за комуникации, сигурност и безопасност за всеки пазар. Широката гама от продукти Bosch - системи за комуникации, видеонаблюдение, контрол на достъпа, охрана и пожароизвестяване, се използват в основни училища и университети, държавни агенции, затвори и арести, магазини, спортни и развлекателни съоръжения, казина, както и в много други търговски и индустриални обекти по целия свят. Значителните инвестиции на компанията в научно-изследователска и развойна дейност са ненадминати и дават възможност Bosch да актуализира редовно продуктовата си гама и да въвежда нови технологии. Bosch гарантира, че всички нови продукти се разработват, като се вземат под внимание фактори от първостепенно значение в света на комуникациите, сигурността и безопасността, включително ефективност, качество и лекота на инсталиране, поддръжка и използване. Bosch цели пълно удовлетворение на клиентите чрез продукти, сервиз и поддръжка. Специалистите на Bosch работят в тясно сътрудничество с клиентите, за да им помогнат да спечелят нов бизнес. Услугите за техническа помощ са лесно достъпни по телефон, електронна поща и интернет, а за монтажниците, осигуряващи инсталация и поддържане на системите за сигурност и комуникации, ние предлагаме обширно обучение, за да се уверим, че клиентите ще се възползват максимално от капацитета на предлаганите системи. Вече повече от 125 години името Bosch е символ на качество и надеждност. Ние помагаме на нашите клиенти по време на всички решаващи фази на проекта -преди, по време и след продажбата.

продукти
Catchview

Catchview

Catchview Electronics е търговец и производител представител на продуктите за сигурност. Компанията е специализирана в предлагането на CCD камери, O & N Камери, външни камери с инфрачервена подсветка, куполни камери, скрити камери и други. Освен продукти за видеонаблюдение Catchview предлага и инфрачервени бариери, продукти за алармени системи и контрол на достъпа.

продукти
CDVI

CDVI

Чрез основната си роля на Френския пазар и международното си влияние, CDVI се превръща в лидер в производството и доставката на системи за контрол на достъпа и електрически заключващи механизми. Основана през 1985г., CDVI се разраства с бързи темпове. Днес CDVI обединява 20 филиала в цял свят, включително Канада и Китай. С централен офис в Pantin (Париж, Франция), CDV-групата консолидира производствената си дейност (L.E.O., Alliance Plastique, GMS, Elpro Innotek, Bergdata, Digit, Elite Electronic Locks, Procofi, Precimeto, TECHNO EM, La Gache Electric) и дистрибуторската си мрежа около марки със силна идентичност и доказана репутация, като CENTAUR, DIGICODE, DIGIPROX, LINKNET, DIGITAG, DIAX и др.

продукти
COFEM

COFEM

Създадена през 1973 г. днес COFEM e е водещ испански производител на системи за пожароизвестяване, пожарогасене и СО детекция. Благодарение на опита и високото качество на продукцията компанията доставя пожароизвестителни системи на 4 континента.
За повече информация посетете сайта на производителя: www.cofem.com

продукти
Dell
продукти
DELUX
продукти
DMTECH

DMTECH

От 2012 г. "ДМТех” ЕООД разработва иновативни пожароизвестителни продукти - пожароизвестителни детектори и контролни панели.
  DMTECH разработва високотехнологична и иновативна електроника в областта на пожарната безопастност с вградени микропроцесорни системи във всичките етапи от процеса на развоя, от техническото задание, до сертифициране на продуктитите.
  Вискоквалифицираният екип от хардуерни и софтуерни инженери следи и използва най-новите технологии в тази област. Научноизслeдователската лаборатория разполага със съвременна апаратура и софтуери за изследване и анализ на електронна техника.
  Всички разработени от ДМТех продукти и системи отговарят на изискванията на европейските и световни стандарти. 

продукти
HIKVISION

HIKVISION

Hikvision e глобален лидер в иновативните продукти и решения за видеонаблюдение. За последните 12 години компанията се разраства от малка фирма с 28 души персонал до глобална бизнес организация с над 8000 служителя, 2700 от които са инженери по развойната дейност на нови продукти.  За  финансовата 2014 година компанията обяви приходи  от над 2,78 милиарда щатски долара, което съответсва на 60,37% ръст спрямо предходната година.

В над 100 страни по света Hikvision днес предлага пълна гама цифрови видеорекордери (DVR/NVR), хибридни рекордери, аналогови и мрежови IP камери, енкодери, специализирани решения за видеоконтрол на превозни средства и много други.

Hikvision предлага пълна гама IP камери с резолюция от 1.3 до 5 MPx. Камерите на компанията се отличават с богата функционалност и атрактивна цена, позволяващи да се открие оптималното решение за всеки един обект и бюджет.

Отличните характеристики и високото технологично ниво прави продуктите на Hikvision отличен избор за редица приложения, където се изисква постигането на висококачествен цифров запис и богати възможности за пренос на сигнала през LAN/Internet мрежи.

Референции за високото качество на продуктите са инсталациите на Hikvision в над 50% от спортните съоръжения и сгради за Олимпийските игри в Пекин през 2008 г, в международното летище Charles de Gaulle в Париж, в лондонското метро, във високопланинската железница Qinghai-Tibet (най-високопланинския жп проект в света).

Hikvision дължи успеха и разрастването си на иновативните продукти за видеонаблюдение с богата функционалност, които предлагат решения за вертикална интеграция и доброто обслужване съобразено с глобалните изисквания на всеки местен пазар.

продукти
Hochiki

Hochiki

Hochiki е водещ световен производител и доставчик на пожароизвестителна и пожарогасителна техника с технологичен опит и история от над 100 години. Корпорацията е основана през 1918 г. в Токио, като основни акционери при създаването й са основните към тогавашния момент застрахователни фирми в Япония.Оттогава до днес, Hochiki е посветена на проектирането, производството, инсталирането и поддръжката на пожароизвестителни системи, като в момента фирмата произвежда над 3 милиона продуктови единици годишно, което й отрежда лидерско място на пазара на такъв тип техника в световен мащаб. Към момента корпорацията има над 1500 служители, 3 производствени завода, 31 търговски офиси и 15 дъщерни фирми в Япония.

продукти
Kentec Electronics Ltd.

Kentec Electronics Ltd.

Основан преди повече от 20 години, Kentec запазва своята философия непроменена – „Да предлага на клиентите си отличен продукт, на изключително високо качество”. За постигането на тази цел, фирмата работи за непрестанното си усъвършенстване във всички направления, от разработката на нови продукти до инвестиране в нови производствени технологии.
Наличието на собствен екип от обучени софтуерни и хардуерни специалисти е неразделна част от организацията във фирмата. С тяхна помощ Kentec предлага на клиентите си контролни панели с интерфейс на различни езици.

Kentec предлага пълната гама от конвенционални и адресируеми пожароизвестителни и пожарогасителни панели.

Предлаганите продукти са преминали тестове и са сертифицирани по EN54 части 2 и 4 и EN12094 част 1. Като признание за качество Kentec е сертифицирана по ISO 9001:2000

продукти
Lot

Lot

LOT Group е група от компании, специализирани в разработването и интеграцията на сложни системи. Компанията предлага решения, разработва концепции и произвежда оборудване съвместно с клиенти и съобразно техните технологични изисквания. Основните предимства на LOT Group са:

  • Повече от 20 години професионален опит.
  • Повече от 90% от международните продажби.
  • Пълноправен член на UITP.
  • Решенията на компанията се предлага в 11 страни.

продукти
MSI
продукти
NSC

NSC

NSC Sicherheitstechnik GmbH e един от водещите производители на висококачествени пожароизвестителни контролни панели в Германия.
Политиката на компанията е да създава универсални и “гъвкави” продукти при условие, че и двете условия са спазени – модулна конфигурация на системата, така и променлив, по изискванията на клиента преден панел. “Solution F1” и “Solution F2” пожароизвестителни контролни панели са напълно отговарят на EN-54 part 2 and 4, а и са VdS сертифицирани. С техните продукти може да получите добро качество на добри цени

продукти
PANASONIC

PANASONIC

Panasonic System Networks е световен технологичен лидер в развоя и производството на професионални продукти за видеонаблюдение и комуникация. Днес компанията предлага пълна гама аналогови и IP камери, софтуер и аксесоари за изграждането на системи за видеонаблюдение от най-висок клас. Дългогодишната традиция и опит на Panasonic в развитието на нови технологии продължават и днес да се влагат във всеки един продукт за видеонаблюдение, предоставяйки на клиентите върхова технология, съчетана с японско качество и ефективност.

продукти
PARADOX

PARADOX

От 1989 година, Paradox Security Systems Ltd постоянно обновява и развива продуктите си, за да отговори адекватно на постоянно променящите се изисквания на охранителната индустрия – от датчици за движение в началото, последвани от линия алармени контролни панели през 1994
година, както и серията алармени контролни панели DIGIPLEX с криптирана комуникационна шина през 1996 година. През 2001 година, Paradox представи обширна гама безжични системи, включващи конзолата Magellan.

През последните години компания развива и обновява постоянно предлаганите системи за сигурност – IP и GSM комуникационни модули, мониторинг станции. С цел улесняване на работата на потребителите и инсталаторите, компанията създава нови софтуерни продукти: Winload/Babyware – софтуер улесняващ инсталатора при програмиране на системите за сигурност, Infield – софтуер за локално или дистанционно обновяване на системния фърмуер на отделните модули в охранителната система.

Продуктите на Paradox се разпространяват в над 100 страни по света и се ползват с успех в широк кръг обекти – от малкия дом и офис до големи корпоративни и промишлени сгради, хотели, производствени помещения, развлекателни центрове и други.
Екипът по проучване и разработка работи непрестанно, за да създаде продукти, които се отличават и с технологичните си характеристики, и с естетическия си вид. Всеки продукт трябва да може да се използва лесно и да осигурява превъзходно ниво на сигурност.
Получила световно признание за иновативните си технологии и усъвършенстван дизайн, днес частната компания Paradox е в топ 10 на най-големите производители на охранителни системи в света

продукти
Paradox Hellas

Paradox Hellas

Paradox Hellas S.A. е основана през януари 1990 година. През годините компанията завоюва водеща позиция на гръцкият пазар като вносител и дистрибутор на алармени системи, пожароизветяване, видеонаблюдение и контрол на достъп. От 2003 Paradox Hellas S.A. инвестира в разработката и производството на пожароизвестителни панели, сирени за алармени системи, GSM и IP комуникационни модули.

продукти
PERCo

PERCo

PERCo е водещ руски производител на системи за сигурност и оборудване.

Многостепенната система за управление на качеството осигурява пълен контрол през всички производствени етапи и предпродажбено обслужване. Всички продукти на PERCo са сертифицирани за съответствие с приложимите руски и европейски CE стандарти.

PERCo следи специално за ефективното изпълнение на своите продукти:

  • в духа на своята ориентирана към клиента стратегия, PERCo винаги отговаря на гаранционните и следгаранционни задължения през целия срок на експлоатация на продукта
  • Отделът за техническа поддръжка предоставя на клиента следпродажбено обслужване, гаранционен ремонт и изчерпателен технически съвет на английски и руски език

продукти
Razer
продукти
Salto

Salto

SALTO предоставят уникални безжични решения от електронни брави и електронни заключващи цилиндри, които могат да бъдат използвани за широка гама решения за контрол на достъп и хотелски системи. Първата по рода си RFID система за данни на картата (SVN) може да бъде надградена по всяко време. Безжичната система за контрол на достъп SALTO XS4, работи на батерии и предоставя възможността за решение за контрол на достъп в реално време без да е необходимо окабеляване.

продукти
UTEPO

UTEPO

UTEPO Tech Co., Ltd. e един от водещите доставчици на оборудване за трансфер на AV сигнал. UTEPO предоставя на своите клиенти иновативни продукти и добро обслужване, за да подпомогне работата им за постигане на по-добър пазарен дял.

Благодарение на добрият си R & D екип UTEPO предлага голям спектър от технически иновации в сферата: трансивъри и приемници на видео сигнал по UTP, VGA / HDMI / SDI / Ethernet / KVMA удължител / предавател / сплитери и др. Решенията на компанията се използват в над 150 страни по света в различни приложения за сигурност.

продукти
Wi-Tek

Wi-Tek

Wi-Tek (Wireless-Tek Technology limited) е  компания производител на активно мрежово оборудване, специализирано за използване в IP видео системи. Продуктовата гама на компанията включва богато разнообразие от мрежови комутатори, отличаващи се с професионален дизайн и PoE (Power Over Ethernet) поддръжка на всеки канал. Сектрон предлага модели с разнообразни комбинации от Downlink/Uplink портове, улесняващи изграждането на мрежови системи в малки и средни обекти, както и L2 управляеми комутатори с разширени функции за контрол на трафика. Портфолиото се допълва от комбинирани модели със специализирани функции като Hi-PoE поддръжка (60W/порт), PoE+/Passive PoE 24V с автоматично разпознаване, резервиране на захранването чрез акумулаторна батерия и/или соларен панел, индустриален дизайн с широк температурен диапазон.

продукти