• В делнични дни: Всички поръчки направени през сайта в делнични дни до 15:00 часа, се изпълняват и изпращат на същия ден при наличност. Стоката ще пристигне до Вас на следващия работен ден. Поръчки направени след 15:00 часа, се изпълняват и изпращат на следващия работен ден. В този случай, стоката ще пристигне до Вас след 2 дни.
  • В Събота: Поръчки направени в Събота до 10:00 часа, при наличност се изпращат на същия ден само с ЕКОНТ. Стоката ще достигне до Вас в Понеделник. Поръчки направени след 10:00 часа, се изпълняват и изпращат в Понеделник. В този случай, стоката ще достигне до Вас във Вторник. В Събота, стока със СПИДИ не се изпраща! Ако желаете пратката Ви да пътува със СПИДИ, то тя ще бъде изпратена в Понеделник, ако е работен ден.
  • В Неделя: Поръчки направени в Неделя се изпълняват и изпращат в Понеделник. В този случай, стоката ще достигне до Вас във Вторник.
  • През официални празници и почивни дни: Поръчки направени по време на официални празници и почивни дни, се изпълняват и изпращат в първият работен ден след празниците и почивните дни. В този случай, стоката ще достигне до Вас на втория работен ден, след последния почивен ден.